Family House For sale Székesfehérvár - Öreghegy közelében, Írok utcájában

142 m2Space 5 + 1 Rooms
79 500 000 HUFPrice
368159ID number
Other data

401 m2 Building lot

Street View

In good condition Condition

Brick Structure

Gas (convector) Heating

Double comfort Comfort

Own garage Parking

Good Public transport

No American kitchen

Exist Access to the garden

1989 Year of construction

H-004079. Öreghegy közelében, Írok utcájában kedvelt környéken, csendes részen ( HUBA utca), 401 m2-es önálló telken 142 m2-es nappali +4,5 szobás, tégla építésű családi ház garázzsal, 30m2-es melléképülettel, 32m2-es garázzsal eladó.

Az ingatlan jól megközelíthető, a közelben buszmegálló, bevásárló központ, iskola, óvoda, orvosi rendelő egyaránt megtalálható.

Alacsony rezsi: villany 12980.- ft, gáz: 13220.-ft/ hó

A ház 1984-ben épült, 30-as téglából, zsindely fedéssel (alatta szigetelés, osb NEM pala 2008-ban lett cserélve).. Szigetelt aljzat szigetelt födém, új víz és villanyrendszer van a házban.. A nyílászárók fa szerkezetű ablakok kerülnek beépítésre redőnnyel, rovar hallóval. Fűtésről és gázkonvektor és egy gyönyörű cserépkályha, a melegvíz ellátásról villanybojler gondoskodik.

A ház 142m2 hasznos alapterületű, elosztását tekintve:
- földszinten: előszoba, konyha étkező, nappali, 1 szoba, fürdőszoba, Wc, közlekedő, kamra + fedett terasz.
- tetőtér: tágas közlekedő, 3 szoba, beépített padlástér, fürdő wc-vel, erkély
- alagsor: pince

A házzal egybeépült L alakban egy melléképület kb 30m2, jelenleg műhely / tárolóként használják, de itt kis ráfordítással akár egy önálló lakrész is kialakítható. A ház mellett pedig egy 32m2-es tároló, és garázs található.
Az utcafronti bejutás egy elektromos kapun át egy polikarbonát tetővel ellátott, télikerten keresztül lehetséges, itt akár 3 autó számára biztosított a fedett beállás.

A kert teljesen bekerített, gondozott, térkövezett, parkosított, helyett kapott benne, fatároló. Öntöző rendszerrel ellátott, amihez a vizet egy bő vízhozamú kút biztosítja.

A ingatlan adottságainak, fekvésének köszönhetően a tetőn napelemek is elhelyezhetők, melyek tovább csökkentik a ház rezsiköltségét, a beruházást akár pályázat útján is lehet finanszírozni.
A ház a kényelmes otthont biztosít a lakók számára, mind a belső lakrészben, mind a kert, udvar, illetve a terasz területén. A vásárláshoz, a jelenleg aktuális családok otthonteremtésére vonatkozó összes támogatás igénybe vehető (Felújítási támogatás, CSOK, Jelzáloghitel, Babaváró kölcsön…)

Eladási irányára: 79,5 M Ft

Ha felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal (hétvégén is) éljen ingyenes, személyre szabott hitelügyintézés szolgáltatásunkkal. Segítünk továbbá adásvételhez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészítésében.

For English details please send us a message or an e-mail, thank you.
Árvai Csilla

Árvai Csilla
Advertiser

Call me with confidence

+36-70-232-show!

Other listings

Real Estate Agency
GDN Real Estate Network - UBO
+36 1 297 4010

Send a message

Call me back

Similar properties