Flat (brick) For sale Budapest XIII. district - Szent László út

38 m2Space 1 + 1 Rooms
46 900 000 HUFPrice
365164ID number
Other data

Courtyard View

Reconditioned Condition

Brick Structure

1 m2 Balcony/terrace

Individual meter Heating

Full comfort Comfort

Garage/parking space buy Parking

Floor Ground floor

Exist Elevator

Pet Yes

Excellent Public transport

American kitchen

No exist Access to the garden

2010 Year of construction

Common cost 26 100 HUF

CSAK NÁLUNK! XIII. kerület, Angyalföld-kertvárosban, a Szent László utcában, 2010-ben épült, újszerű liftes társasházban, parkosított telken, eladásra kínálok egy földszinti lakást, amely 38 m² lakóterülettel rendelkezik, 1+1 szobás.

A lakás 2023-ban felújítási munkálatokon esett át, műanyag nyílászárókkal rendelkezik, újszerű gépesített konyhabútor, házközponti fűtéssel ( radiátor és padlófűtés hőleadással ).

Közös költsége: 26.100 Ft/hó amely tartalmazza a melegvízet, és a fűtési díjat is a téli időszakban, víz és villanyóra saját mérőóra alapján.

Parkolás az utcán közterületen, de a házon belül jelenleg is van eladó illetve bérelhető teremgarázs beállási lehetőség.

Az ingatlan részletes ismertetése és bemutatása előre egyeztetett időpontban lehetséges, amelyet nagyon rugalmasan kezelünk, akár HÉTVÉGÉN is.
További kérdéseivel kapcsolatban várom a jelentkezését.
Amennyiben Önnek a vásárláshoz szüksége lenne hitelre, babaváró kölcsönre, lakástakarékra, stb., kezdeményezheti a kapcsolatfelvételt bankfüggetlen hitelügyintézőinkkel, teljesen DÍJMENTESEN.
21 év szakmai tapasztalattal rendelkezem, eladó vagy kiadó ingatlana értékesítése vagy bérbeadása esetén, készséggel állok az Ön rendelkezésére is, keressen bizalommal.
Horváth B. Károly

Horváth B. Károly
Advertiser

Call me with confidence

+36-70-676-show!

Other listings

Real Estate Agency
GDN Real Estate Network - UBO
+36 1 297 4010

Send a message

Call me back

Similar properties